Лидерство в несигурни времена

Погрижете се за екипа си!

По време на криза/промяна вие имате повишена отговорност като лидер. Ние предоставяме аспекти и методи за това как можете да си помогнете първо първо на вас, а след това на екипа си, за да можете да останете продуктивни по време на COVID кризата.

Лидерите от всички компании изведнъж попаднаха в ситуация, която преди е била изключително проблем само за големите мултинационални организации, а именно – как да ръководят и подкрепят екип, чиито членове не се срещат лично?

От съществено значение е да може да отговорите като лидер на обратната връзка и нуждите на вашите служители, да адаптирате вашето ръководство към ситуацията ефективно и бързо.

Нуждаем се също от промяна на парадигмата в управлението на промените, тъй като самата промяна е нетипична и методите, които са доказани досега, често вече не са работещи.

В настоящата ситуация е особено важно да имаме цели и да видим начина за тяхното постигане, за да можем да се съсредоточим не само върху днешния ден, но и върху утрешния ден и деня след него. Вижте също „Работа във виртуални екипи“ и Agile Leadership

Вижте и кратко видео – телевизонно интервю със Светлин Иванов на тема, свързана с работата на екипите в дистанционна среда:

Svetlin Ivanov TV Interview April 2021

 

 

 

 

 

 

 

За подробна информация относно този онлайн курс и персонализирана оферта, моля свържете се с нас!

TOP