“Адженда Тренинг Солюшънс”ООД разполага с:

  • отлично подготвени обучители с дългогодишен опит в сферата на управлението на човешките ресурси и корпоративните обучения.
  • Координатори на обучения, които помагат в обучителния процес
  • бизнес консултанти, с които заедно да изберете най-доброто решение за вашата организация.

Основният екип обучители на Адженда:

Светлин Иванов

Управител и главен фасилитатор

Основател и идеолог на "Адженда". Експертиза: човешки ресурси, мениджмънт и организационно развитие, е-лърнинг решения. Консултант и тренер по ключови компетенции с 20 годишен опит и над 1000 проведени обучения.

Тони Календерова

Тренер

Педагог, филолог, магистърска степен по управление на ЧР, с над 25 годишен опит в провеждането на обучения. Тренер и изключително опитен мениджър в сферата на образованието. Тони е наш ключов тренер в провеждането на Мениджърските ни Академии, програмите за екипна ефективност и управление на стреса.

Жанета Станкова

Тренер Sales & Customer Service programs

Работа като обучител с повече от 20 години опит в създаването и провеждането на обучения в областта на „меките” умения за специалисти и мениджъри предимно в сферата на продажбите и обслужването на клиенти. С над 80 обучения за нашия екип – винаги с една от най-високата удовлетвореност от страна участниците. Жани бе избрана за тренер на годината за 2014г. на АДЖЕНДА!

Вероника Иванова

Ръководител проекти

Магистърска степен по английска филология, СУ „Св. Климент Охридски” Квалификации по педагогика, специализиран превод, Управление на проекти (Prince 2) Пряко участие в подготовката, координацията, логистичното обезпечаване и текущото управление на всичките ни обучителни проекти и фирмени събития.

Евгени Петков

Тренер Sales & Customer Service programs

Експертиза: управление на продажбите и търговските екипи. Ръководител на дейностите по експанзия и обучение на персонала на няколко големи търговски вериги в България. Тренер по ключови компетенции с 15 годишен опит, лично е обучил над 3000 търговци и консултанти.

Теди Маркова

Фасилитатор

Опитен и отговорен тиймбилдинг фасилитатор, особено в програмите ни за подобряване на екипната ефективност с включени сценарийни преживявания . Сертифициран планински водач. Теди най-добре се чувства в планината - на поредния си покорен връх, но и когато дарява всички с неизчерпаемия си ентусиазъм и усмивка.

Данчо Танковски

Главен Фасилитатор

Експертиза: психология, управление на стреса, лидерство, емоционална компетентност, невронауки. Тренер по ключови компетенции с 18 годишен опит и над 1500 проведени обучения. Бивш ръководител на Младежкия Български Червен Кръст. Сертифициран международен консултант по оказване на психологическа помощ и травмен стрес.

Хени Стоянова

Тренер

Експертиза: доктор по социални науки, психология, управление на стреса, емоционална компетентност, когнитивна психотерапия, клиничен психолог. Тренер по ключови компетенции с над 25 годишен опит с над 2000 проведени обучения. Национален консултант за оказване на психологическа помощ при бедствия и аварии. Създател на уникална собствена методология за справяне на стреса и тревожността в работещите професионалсти.

Чавдар Желев

Главен Фасилитатор Тиймбилдинг програми

д-р инж. Чавдар Желев, или както ние го наричаме "Чочо", е един от най-опитните тиймбилдинг фасилитатори. Обиколил е целия свят (без Антарктида), със сериозна алпийска подготовка, рафтинг инструктор, може да ви построи цяло въжено съоръжение. Ще зареди с ентусиазма си всяка група - от 5 до 500 човека. И да - наистина има докторска степен по "селскостопански науки" като един от перспективните млади учени у нас.

Нашият екип за тиймбилдинг и специални събития

team-agendaОтговорно можем да заявим, че „АДЖЕНДА Тренинг Солюшънс“ разполага с едни от най-подготвените и мотивирани тиймбилдинг фасилитатори в България. Това не са просто „аниматори“, а предимно хора с дългогодишен опит като тренери и обучители, част от тях и със сериозна алпийска подготовка, всички с успешна професионална и бизнес кариера.

Това което ни мотивира е удоволствието и любовта към това което правим за ВАС!

TOP