Фирмени събития

AGENDA BG Video Party
виж повече
Обучения

Обслужване на клиенти по телефона
виж повече
Тим билдинги

Тиймбилдинг на открито
виж повече
ОбученияЕто само някои от причините, поради които клиентите ни избират нашите обучителни решения:

Високо ниво на Гъвкавост и Адаптиране
Обучителните решения, които предлага АДЖЕНДА са гъвкави и приспособими спрямо вашите нужди като клиент. Като база, можете да изберете от повече от 40 учебни програми с продължителност от 2 часа до 3 работни дни. Големината на групата може да варира от 4 до над 150 участника. Предоставяме програми на български и английски език. Освен това, дизайна, съдържанието и посланията в програмите могат да бъдат адаптирани, за да отговарят по-добре на вашите специфични нужди.
Програмите ни могат да се впишат във ваши инициативи като Фирмени и партньорски срещи, Корпоративни Университети, Центрове за Оценка, Програми за Лидерство, Търговски академии и др.

Ангажираност, собственост/контрол
Методологията на обучение на АДЖЕНДА Тренинг Солюшънс ангажира участниците през целия процес на обучението. Това им дава повече възможност да се насладят на обучителните сесии, както и да бъдат по-възприемчиви към информацията. Благодарение на нашата методология (учене чрез правене/преживяване), участниците сами откриват ключовите послания от обучението чрез изпробване на различни опции за разрешаване на определен проблем. Следователно, те имат пълна собственост и контрол върху учебния процес.
Чрез допълнителни инструменти и активна подкрепа за трансфер на знание, АДЖЕНДА БГ предоставя високо ниво на задържане на знания след курса.

Гаранция
Вашето решение да работите с АДЖЕНДА Тренинг Солюшънс ООД е напрактика свободно от риск. Предлагаме пълна гаранция за всички решения и услуги, които предоставяме. Вие можете да се запознаете подробно с всички решения, които предлагаме, преди тяхното ползване и без някакъв ангажимент за това. Можем да измерим и ефективността на обучителните решения, които изберете да приложите. “Тест драйв” – също така ви даваме възможност да изпробвате нашите продукти като участвате в отворените ни демонстрационнои обучения преди да ги закупите и да изпитате качеството на обучението, което предлагаме.

Обслужване на Клиенти
Имаме напълно индивидуален подход при работа с клиенти и отдаваме цялото си внимание и ресурси, за да ги обслужим. За всеки клиент определяме персонално отговорен наш служител. На цялата информация, която получаваме отделяме индивидуално внимание и изготвяме отговор в рамките на 24 часа.

Справедливост и прозрачност в ценообразуването
АДЖЕНДА Тренинг Солюшънс има прозрачна и справедлива ценова политика. Вие плащате точно за това, което получавате – няма скрити или непредвидени разходи! Също така предлагаме партньорски планове на базата на обем и дългосрочен ангажимент. Можете да ползвате и различни методи на плащане. Моля, свържете се с нас за допълнителна информация.


11-10-2018

виж повече

17-09-2018

Е-лърнинг от Адженда
виж повече

25-03-2017

Отворено обучение "Наръчник на агитатора"
виж повече

всички новини


     Copyright © 2006-2019 Agenda.BG
replica watches
Created by Webtrade
Replica Watches, Fake Rolex sale for mens,Replica rolex watches.