Фирмени събития

AGENDA BG Video Party
виж повече
Обучения

Обслужване на клиенти по телефона
виж повече
Тим билдинги

Тиймбилдинг на открито
виж повече

АДЖЕНДА ТРЕНИНГ СОЛЮШЪНС ООД е основана през 2006г. с основна цел да подпомага българските компании в постигането на повече резултати чрез специализирани и иновативни обучения на човешките им ресурси. Първоначално известна като "Игълс Флайт България", от началото на 2010г.  компанията оперира със сегашното си име.

АДЖЕНДА БГ ООД е създадена като фирма за управление на събитията при провеждането на фирмените ни обучения и тиймбилдинги.

От нас може да получите още услуги по професионален подбор на персонал, управление на заплащането, реалокация на чуждестранни мениджъри в България, преводи и легализации. Една от значимите ни дейности през последните 3 години е и подготовката и управлението на проекти по Оперативна Програма "Човешки Ресурси 2007-2013"

"Адженда Тренинг Солюшънс ООД е една от малкото обучителни фирми, сертифицирана по стандарта за качество ISO 9001:2015 за дейността си по "организиране и провеждане на обучения и събития". Това е допълнителна гаранция към нашите клиенти за качеството на услугите, които предоставяме и за надеждността ни като бизнес партньор.

 

11-10-2018

виж повече

17-09-2018

Е-лърнинг от Адженда
виж повече

25-03-2017

Отворено обучение "Наръчник на агитатора"
виж повече

всички новини


     Copyright © 2006-2019 Agenda.BG
replica watches
Created by Webtrade
Replica Watches, Fake Rolex sale for mens,Replica rolex watches.