Фирмени събития

AGENDA BG Video Party
виж повече
Обучения

Обслужване на клиенти по телефона
виж повече
Тим билдинги

Тиймбилдинг на открито
виж повече

ДОБРЕ ДОШЛИ!

През 2018 година навършихме 12 години от създаването си. Зад гърба ни са повече от 850 обучителни и тиймбилдинг проекти с над 40 хил. участника от близо 600 различни компании, работещи във всички индустрии и сектори на българската икономика. Вярваме, че решенията, които предлагаме имат силно въздействие за личното развитие на хората и постигането на оранизационните Ви цели.

ВДЪХНОВЯВАЩИ И РЕЛЕВАНТНИ ОБУЧЕНИЯ

Чрез "АДЖЕНДА  Тренинг Солюшънс" ООД Ви предлагаме широк спектър на бизнес и софт скилс тренинг решения. Независимо от голямото портфолио от обучителни услуги и продукти, фокуса ни е запазен върху изцяло интерактивни методики на обучение, гарантиращи максимална включеност на участниците и висока степен на задържане и приложимост на новите знания. Ние рядко предлагаме готови учебни модули, тъй като отделяме особено внимание както на предварителното индивидуално планиране, проучване и адаптиране на обученията ни, така и на последващия трансфер на знание. Може би поради тези причини

ТИЙМБИЛДИНГ СЪБИТИЯ С МАКСИМАЛНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ

Възможностите, които предлагаме са за десетки видове активности на открито, занимателни или екстременни препятствия и други, които ще предизвикат не само силни емоции, но и са предназначени за:

- подобряване на вътрешно фирмената комуникация

- споделяне и изграждане на доверие
- ефективна работа в екип и приобщаване на нови членове
- взимане на решения в екип и постигане на резултати
- развитие на личностни качества, нагласи и поведенчески модели, които се отразяват на продуктивността

ПОВЕЧЕ ОТ ЕКСПЕРТИ В ПРОВЕЖДАНЕТО НА ФИРМЕНИ СЪБИТИЯ 

Фирмените и конферентни събития, които АДЖЕНДА организира са не само заредени с енергия и преживяване, но и се отличават със своята креативност и начина, по който подкрепят вашето послание. Над 200 български фирми ни се довериха до момента за организацията на техните специални събития. Към тях с гордост прибавяме и компании от чужбина – от Румъния, Русия, Македония, Австрия, Словения, Германия, Франция, Холандия и други, които избраха България за място на провеждане на техните фирмени конференции или партньорски срещи.
 

УСЛУГИ В СФЕРАТА НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ

Можем да ви окажем съдействие в почти всички области на функцията HR. В това отношение в екипа на АДЖЕНДА не сме типични консултанти, а хора с над 10 годишен професионален практически опит в областта. От нас може да получите изключително добре развити услуги по анализ на нуждите и изследване на ефекта от обучения, дейности по специализиран подбор и оценка - Recruitment & Assessment LAB, както и да ви помогнем в процеса по администриране на заплащането на персонала. По наше скромно мнение твърдим, че притежаваме една от най-добре адаптираните за български условия методики за анализ на мотивационната среда и организационния климат в организацията.

E-ЛЪРНИНГ

AGENDA Learning Management System - това е нашият портал за он-лайн обучения, където в зависимост от нуждите и темата на обучение вашите служители могат да преминат някои от нашите над 40 уникални курса за електронно обучение.

УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ

Ще ви подкрепим в разработването на проектни-предложения, управление, отчетност, координация и администриране на дейности финансирани от Европейските структурни фондове и по-специално по ОП „Развитие на Човешките Ресурси 2007-2013”, с което се надяваме да не се наложи да натоварвате допълнително ваши служители.


ПРЕВОДАЧЕСКИ УСЛУГИ

В допълнение на основната си дейност АДЖЕНДА БГ извършва професионални писмени и устни преводачески услуги предимно на текстове и материали с висока сложност и специализация. Имаме и сключен договор с Консулски отдел на МвНР за извършването на официални преводи и легализации на документи

 

В допълнение, моля разгледайте презентация за дейността ни, ТУК

16-01-2019

Обучения за педагогически специалисти
виж повече

11-10-2018

Тренировъчен проект BAT and Qwerty
виж повече

17-09-2018

Е-лърнинг от Адженда
виж повече

всички новини


     Copyright © 2006-2019 Agenda.BG
Created by Webtrade
Replica Watches, Fake Rolex sale for mens,Replica rolex watches.